A vállalkozás 1990-ben alakult magyar többségű tulajdonosú , magyar/német Kft-ként. Feladata volt a reta –electronic GmbH  D-5200 Siegburg, Alfred-Keller Str.32-34 cég termékeinek eladása és üzembe helyezése volt. A termékek átölelték a 6A-1000A-es 1Q és a  8A-650A 4Q DC hajtástartományt. Később a 90’-es évek közepén  a cég átkerült a Control Techniques angliai hajtástechnikai cég tulajdonába. A tulajdonos váltás  után automatikusan a Control Technniques termékek forgalmazásával és üzembe helyezésével foglalkozik a cég.

Az AC/DC hajtástechnikához tartoznak  kiegészítő elemek,ilyenek a kommutáló és simító fojtótekercsek, szupergyors olvadó betétek is ,mely rákerült a cég eladási termékek  listájára.

A reta electronic cég szállította a Gräff GmbH-nak  az elektronikát és létrejött ezáltal egy üzleti kapcsolat a Gräff céggel is.

Gyártunk  kis darabszámban tirisztoros, a megrendelő által specifikált elektronikát is. Így pl. élelmiszeriparban használatos vibrátor vezérlő elektronikát, vagy más egyéb, kereskedelemben nem kapható kiegészítő elektronikákat.